Specialist i magnetiske whiteboards med tryk
Forskellige typer whiteboards
E-mearket
078 79 53 90

SAM produktions faciliteterBedste priser
Hvis du køber hos os, køber du direkte fra producenten. Vi har ingen fordyrende mellemled og det kan du se på priserne.

Topkvalitet
Hos os sidder produktion og salsafdelingen i samme bygning. Det betyder at vi hurtigt kan tilpasse os markedet. Hvis salgsafdelingen hører at et produkt kan forbedres, bliver denne forbedring direkte kommunikeret og udviklet. Hermed kan vi sikre den bedste kvalitet og en bedre kvalitet end vores konkurrenter.

Det at vi selv producere betyder også at vi selv er 100% ansvarlig for kvalitetsniveauet af vores produkter. Vi håndterer vores egen grundige produktkontrol og følger vores egne strenge kvalitetsnormer, uden at være afhængelige af eksterne leverandører. I vores øjne er dette den bedste måde, at sikre den højste kvalitet.

Stort sortiment
Et stort sortiment giver kun mening, hvis sortimentet består af produkter, som komplimentere hinanden. Det kræver kendskab, at sætte sådan et sortiment sammen. Hvem har mere kendskab end producenten selv? Gennem mange års erfaring har vi fået udviklet et bredt og dybt sortiment.

Unik ordreproduktion
Eftersom vi producerer alle produkterne i vores katalog selv, kan vi også producere dem på mål som ordreproduktion / specialorder.

Stort lager
De fleste af vores konkurenter er afhængige af lagerniveau og leveringstiderne fra externe leverdøer. Dette kan give lange ventetider og usikkerhed.

Heldigvis producerer vi alt selv, hvorved vi selv kan bestemme vores lagerniveau. Det betyder, at vi kan sørge for nok lager, til altid at kunne levere indenfor kort tid.